Mitt digitala arkiv

Vår tjänst, Mitt digitala arkiv, hjälper dig att skapa ordning och reda i livets olika faser och även spara önskemål för framtiden. Dessutom kan du ge dina anhöriga en extra omtanke och trygghet genom att dela ditt arkiv – men först den dagen du inte längre finns i livet.

Varför Mitt digitala arkiv?

Mitt digitala arkiv erbjuder dig säker digital förvaring av all viktig information som du samlar på dig genom livet. Från privata uppgifter och viktiga handlingar till begravningsönskemål. Här sammanställer och förvarar du allt som är viktigt på en plats efter eget behov och fas i livet, till exempel från det att du gifter dig och bildar familj till dess att du blir äldre och vill berätta hur du vill ha din begravning.
Vi vill även att du ska känna trygghet över att allt kommer fram den dagen det behövs. Genom att ange en eller flera kontaktpersoner säkerställer du att Mitt digitala arkiv delas, helt automatiskt, men först den dagen du inte längre finns i livet. På så sätt riskerar inget att försvinna, förfalskas eller komma bort.

Logga in på Mitt digitala arkiv.